PRAVILA CHATA RADIO PULSA


Ideja CHATA jest da omogući Internet korisnicima razmjenu mišljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji njegovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji će omogućiti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadržaja.


Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, preteće, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrožavati tuđu privatnost!


Strogo zabranjeno traženje od voditelja: Nacionalnih pjesama ili pjesme koje idu ka nacionalizmu !


Nije dozvoljena upotreba dva ili više nicka (korisničkog imena)!


Zabranjeno je korištenje vulgarnih riječi!


Zabranjeno je provociranje i vređanje!


Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!


Uznemiravanje, prijetnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a !


Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvrjedljivi, rasistički, diskriminirajući, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, preteće, uvredljive, uznemiravajuće, klevetničke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi način, radnje!


Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "Ignoriši!"


Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!


Lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domaćin!


Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocjene da je njihovo postupanje neprimjerno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!


Nemojte zahtjevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima


Prijetnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, biće najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!


Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje.


PRAVILA ZA VODITELJE :

* Voditeljima je zabranjeno strogo puštanje nacionalističkih pjesama ili pjesme koje pozivaju ka nacionalizmu .Svaki voditelj ko bude prekršio ovo pravo naravno biće kažnjen tj udaljen sa mjesta Voditelja oduzeće mu se pravo na rad i moderacija od strane vlasnika sajta.


PRAVILA ZA MODERATORE NA CHATU :


* Moderator chata je dužan da nosi oznaku M u listi korisnika


* Moderatori ne smiju odvajati korisnike na bilo koji način


* Ne smije da bude pristrasan


* Ne smije da izbaci drugog moderatora već je duzan da prijavi problem administratoru


* Ne smije iz ličnih razloga da banuje korisnika osima ako nije u pitanju vrijeđjanje


* Moderator koji bude kršio ova pravila biće kažnjen prvo opomenom a zatim i oduzimanjem statusa moderatora


* Administrator nije odgovoran za ponašanje Moderatora.


RADIO PULS za sve nacije i generacije. Prije ulaska na chat dobro pročitajte pravila chata ako ste na to spremni uđite ako ne nemojte ulaziti zbog drugih koji možda nisu vaši istomišljenici !!!!!!.